Onderscheid u met unieke wijnen

Van een courante huiswijn tot en met een Grand Cru en van klassiek Europa tot nieuwe Wereldwijnen bent u bij ons op het juiste adres. Of u nu een (eet-) café heeft of een sterrenrestaurant. Bij ons gelden géén targets of een volledig assortiment afname. Wel gelden er korte plezierige lijnen, betrokkenheid en advies op maat ! Mede daar wij ruim 12½ jaar ervaring hebben in het bovengenoemde kunnen wij ons goed inleven wat er in u bedrijf leeft.

Huiswijnen: hèt Visitekaartje
De huiswijn is wellicht de belangrijkste wijn in het assortiment, hèt visitekaartje van elk café, brasserie of restaurant. Het is de wijn waar veel gasten op vertrouwen en de gastheer zijn deskundigheid kan laten gelden. Onze huiswijnen zijn opvallend goed voor de prijs ! Hoewel het meestal de voordeligste wijn op de wijnkaart betreft, is het juist zaak om superieure kwaliteit te bieden voor de prijs die de gast betaalt. Een serieuze huiswijn geldt als referentie voor alle overige wijnen op de wijnkaart. De ervaring leert dat een goede kwaliteit huiswijn omzetbevorderend werkt.

Goed advies is het halve werk
Wij denken met u mee om te komen tot een selectie wijnen die het beste bij u past. Juist verrassend, of toch klassiek. Breed inzetbaar, of bijzonder in een arrangement. Kies bewust voor de wijnen die u schenkt! Ook een workshop op uw locatie voor uw personeel behoort tot de mogelijkheden.

Bent u geprikkeld, voor meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail info@wijnhandeldemoriaan.nl en per telefoon: 0118-436395.

Niek van Helleman & Gertjan Franke

Even geduld a.u.b.