Wijngeschenken

Een wijncadeau pakt altijd goed uit!

Wijn is onze specialiteit. Wij bieden u zorgvuldig geselecteerde wijnen van onberispelijke kwaliteit uit eigen import. Dit wordt o.a. bevestigd door de zeer positieve beoordelingen van de (inter) nationale wijnpers.

Beste wijnassortiment van 2010
Eind september 2009 zijn wij bij de presentatie van de Wijnalmanak 2010 in Amsterdam gehuldigd als wijnspeciaalzaak met het beste assortiment van Nederland!

Een prachtige aanbeveling om bij ons uw wijnaankopen te doen.

Directe import van de wijnboer
Wij kopen rechtstreeks op het wijndomein. Op deze wijze is de weg tussen u en de wijnboer zo kort mogelijk. Of het nu om courante huiswijnen gaat of exclusieve, wij importeren zelf en kunnen daarom zeer interessante prijzen aanbieden.

Onze sterke punten
• Hoge kwaliteit, bevestigd in talloze proeverijen en gewonnen medailles
• Scherpe prijs door directe import van de producent
• Deskundig advies
• Uitgebreide wijninformatie van elke wijn
• Diverse manieren van verzenden mogelijk, ook naar het buitenland
• Perfecte afwikkeling van uw order

Inclusief wijninformatie
Desgewenst worden alle wijnpakketten voorzien van een "wijninfo" met specifieke informatie. Hierbij hoort een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn-spijscombinaties en de houdbaarheid
van de wijn.

Verpakken en verzenden van uw geschenken
Uiteraard verzorgen wij voor een perfecte afhandeling van uw order. Van het verpakken in een fraaie houten kist tot het afleveren bij uw relatie is uw pakket bij ons in goede handen. Indien u dit wenst kunnen wij de geschenken, in binnen- en buitenland, laten bezorgen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze relatiegeschenken en mogelijkheden? Voor overleg of het aanvragen van een offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Telefoon: 0118 436395 of mail: info@wijnhandeldemoriaan.nl

Even geduld a.u.b.