Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op smaak
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|
1

Bodegas Raúl Pérez Bierzo Ultreia Mata Los Pardos Mencía 2020

Heerlijke, roomzachte rode wijn met een verfijnde geur van kers, zwarte bes, pruim, toast en laurier. Vol en romig van smaak met rijp fruit, evenwichtige zuren en fluwelen tannines. De finale is lang met nuances van fraai eiken en cacao.

Proefschrift
2020
Proefschrift:

Zeer veel kleur, intens, opeengepakte aroma’s van de druif, fruit zit verscholen, breed smaakpalet, redelijk dik, goede zuren, levendige finale, veel lengte, mooie expressie van de druif, maaltijdwijn
Perswijn concours
2020
Perswijn Wijnconcours:

Ook in deze wijn proef je niet alleen de natuurlijke concentratie en frisheid, maar ook de hand van de meester, die de wijn zo puur en elegant weet te houden. Prachtig.
16,5
Perswijn
2020
Perswijn: 16,5 punten

Unieke wijn, met toast, zacht-kruidig, bessen, zwarte kersen, een fris zuur, elegant, en met een mild bittertje.
2

Bodegas Raúl Pérez Bierzo La Vizcaína La Poulosa 2021

Dieprood van kleur met wat ontwikkeling; krachtig van geur met rijp rood fruit, kruiden en nuances van leer. De smaakstructuur is vol, krachtig en in balans met milde tannine en een aanhoudende aromatische afdronk.

93
Parker
2023
The Wine Advocate: 93 punten

The 2023 La Vizcaína La Poulosa is a little more rustic than the other reds from La Vizcaína range; it's a little earthy and has slightly dusty tannins. It comes from 2.2 hectares on clay soils, and the grapes ripen very early. It's one of the oldest vineyards in the village and tends to give low yields and concentrated wines. All the reds from Vizcaína fermented with 100% full clusters with 40 days of maceration and aged in old 500-liter barrels (from 2014 to 2015) for some 11 months and without racking until the following harvest...
93
Vinous
2022
Vinous: 93 punten

Garnet tones, cherry and red fruit aromas with soft floral notes. It balances richness with firm tannins, creating compact elegance and depth from extended maceration and neutral oak aging.
93
Parker
2021
The Wine Advocate: 93 punten

Despite the 13% alcohol, the sensation is riper than the other La Vizcaína wines, with prunes and a sensation of sweet fruit (despite being dry).
17+
Jancis Robinson
2020
JancisRobinson.com: 17+ punten

Much subtler than the Las Gundiñas – really juicy and appetising with a subtle undertow of dunked digestive biscuits. Really lively.
3

Bodegas Raúl Pérez Bierzo La Vizcaína La Vitoriana 2022

Dieprood van kleur, verfijnd van geur met florale nuances, kruiden, vuursteen en wat eikenhout. De elegante smaakstructuur eindigt aromatisch met milde tannine. Complexe rode wijn, jong gedronken prima bij kruidig lams- of rundvlees; na enkele jaren heerlijk bij wild.

95
Parker
2023
The Wine Advocate: 95 punten

It's quite linear and with good acidity but ripened thoroughly. This is a small lieu-dit in a cooler place in the village, a place that is harvested later.
95
Vinous
2022
Vinous: 95 punten

The 2022 is broad with firm tannins and dark fruit tones. Compact yet rich (13.5%), it finishes long with hints of hay and layered complexity. Its tight profile conveys character and depth.
94
Tim Atkin
2022
Tim Atkin MW: 94 punten

A big, bold and intense style of red which also shows the characteristics of the year. Despite the concentration, it is a well balanced Mencía that offers significant complexity.
97
Parker
2021
The Wine Advocate: 97 punten

It's a wine with a floral nose that is aromatic and perfumed, elegant but with clout, with concentration and power.

29,20 per fles

4

Bodegas Raúl Pérez Bierzo Ultreia Godello 2023

Fraaie droge witte wijn met nuances van rijp geel fruit, meloen, amandel en licht eiken in de geur. De smaak zet fris en krachtig in en eindigt met een lange en sappige aromatische afdronk.

93
Parker
2023
The Wine Advocate: 93 punten

It has a golden color and a ripe nose of yellow fruit and a round, tender mouthfeel with a bitter twist in the finish and a dry, chalky feeling. This is the most Burgundian of the whites here.
91
Vinous
2022
Vinous: 91 punten

The 2022 offers acacia and linden aromas with hints of apple and dried orange peel. It's creamy, defined and lightly oily, maintaining agility and precision with bright acidity and a mineral backbone.
93+
Parker
2021
The Wine Advocate: 93+ punten

It fermented in oak foudres and barriques. It has contained ripeness, 13.5% alcohol and a very fresh and mineral profile. They produced around 35,000 bottles of this.
16
Jancis Robinson
2021
JancisRobinson.com: 16 punten

Racy and salty, just the sort of wine I would happily order in a restaurant. Honeysuckle notes.
5

Bodegas Raúl Pérez Bierzo Ultreia Saint Jacques Mencía 2022

Dieprood van kleur met paarse nuances, pittig fruitig van geur met verse kersen en wat vuursteen. De smaak zet fris en sappig in en eindigt met een fruitige afdronk en licht tannine.

93+
Parker
2023
The Wine Advocate: 93+ punten

The 2023 Ultreia Saint Jacques has a lifted nose. In the rainy 2023, they selected from the many plots in different lieux-dits of Valtuille, which this year included El Val and El Cepón in Villafranca, mostly from very old vines, with 50% of the grapes purchased from growers. It fermented mostly with full clusters and had a long maceration and matured in used barrels. It has contained ripeness and less than 13% alcohol...
91
Vinous
2021
Vinous: 91 punten

Offering hints of vibrant fruit, wood, crushed leaves and white pepper. The 2021 is dry, with fine, active tannins, flowing agilely and leaving a lasting impression.
Perswijn
2021
Perswijn:

Kersen, kruidig, rokerig, intens. Zacht en elegant, gerijpt, duidelijke zuren, slank.
Perswijn concours
2021
Perswijn Wijnconcours:

Het is een heel natuurlijke wijn, sappig, elegant en heel smaakvol. Superspul, voor een prima prijs.
Even geduld a.u.b.